Dexxon

Dexxon biedt de beste propositie op het gebied van opslagmedia, computer- en mobiele accessoires. Onze producten zijn gericht op de digitale mobiele gebruiker en een winstgevende productcategorie voor retailers en e-tailers.

Contact Onze Producten

Dexxon

Dexxon is officieel distributeur van Philips opslagmedia en Grixx mobiele accessoires. Wij leveren computer – en mobiele accessoires aan retailers, e-tailers, BtB resellers en business partners in binnen- en buitenland.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en kunnen u en uw klanten ondersteunen in iedere fase van het verkoopproces. Wij helpen u om het juiste assortiment samen te stellen, bij het opstellen van schappenplannen en voorzien u van de juiste content. Na de aankoop is onze helpdesk beschikbaar voor (gebruikers)vragen en garantieafhandeling.

Dexxon is opgericht in 1987 en onderdeel van Leli Group Holding.

Onderdeel van Leli Group Holding

Leli Group Holding is de sourcing -en inkooporganisatie voor Dexxon. Leli is de officiële marktdeelnemer/ importeur voor Philips opslagmedia in Europa en Amerika en merkhouder van Grixx smartphone accessoires.

Leli is de gespecialiseerde importeur/ fabrikant die kwaliteitsproducten sourced en levert tegen een redelijke prijs. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Daarom is Leli lid van het Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Dit betekent dat onze producten alleen worden geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de BSCI-normen. Onze productiepartners houden zich aan een gedragscode, waaronder een verbod op kinder- en dwangarbeid, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en de vrijheid om lid te zijn van een (vak)bond.

Dexxon voegt waarde toe

Ons portfolio is gebaseerd op het Good – Better – Best-principe en biedt de juiste producten voor een diversiteit aan klantsegmenten. Naast het bieden van producten met de juiste prijs/ kwaliteitverhouding voegen we waarde toe in alle fasen van uw verkoopproces.

Verkoop- en marketingondersteuning

Ons ervaren verkoop-en marketing team biedt ondersteuning bij het definiëren van de juiste propositie voor uw doelgroep. Op basis van product- en marktkennis helpen wij u bij het selecteren van de juiste producten en promoties en het maken van schappenplannen en (product) content.

Logistieke dienstverlening

Dexxon is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn, in de buurt van luchthaven Schiphol en de Rotterdams haven. Vanuit ons magazijn verzenden we dagelijks producten naar onze partners in binnen- en buitenland. Voor gedefinieerde business partners maken we gebruik van de GS1-standaarden voor nog meer efficiency in het logistieke proces.

After-sales ondersteuning

After-sales ondersteuning is een belangrijk middel om klanttevredenheid te vergroten. Onze after-sales medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor o.a. gebruikersvragen en garantieafwikkeling.

Private Label Products

Naast distributie merken kunnen we tevens producten onder private label leveren. Onze sourcing afdeling heeft toegang tot een groot netwerk van betrouwbare, gekwalificeerde leveranciers. Hierdoor kunnen we ook producten leveren die volledig zijn aangepast zijn naar uw wensen en eisen.

Huismerkproducten kunnen het concurrentievoordeel geven dat u nodig heeft in concurrerende markten. Onze sourcingafdeling kan u adviseren in alle fasen, van ideegeneratie tot en met garantieafhandeling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Brand sourcing

In aanvulling op onze eigen merken kunnen we ook andere merken leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld de propositie mobiele accessoires uitbreiden met Sony en Philips audioproducten. Of op promotionele basis andere (A)-merken consumenten elektronica leveren.

Het vinden van de juiste producten voor de belangrijke retail-momenten kan een uitdaging zijn, zeker wanneer het producten betreft die u niet tot uw kernassortiment behoren. Wij helpen u graag bij vinden van de juiste consumenten elektronica (A-)merken voor uw verkoopacties of promoties. We hebben veel ervaring in het op promotionele basis leveren van diverse producten, variërend van audio en video producten tot huishoudelijke apparaten.

Dexxon Sourcing Wheel