Onze Producten

Storage Media & Smartphone accessories
Contact

Philips storage media

Het Philips opslagmedia assortiment is gebaseerd op het good – better – best principe en bevat producten voor diverse marktsegmenten. Het portfolio bestaat uit USB flash drives, geheugenkaarten, solid state drives (SSD) en optische media

Een compleet overzicht van al onze Philips producten vindt u op https://philips-media.com/

Philips kwaliteit en product betrouwbaarheid

Om het hoge kwaliteitsniveau te allen tijde te garanderen, worden fabrikanten zorgvuldig geselecteerd en worden productiefaciliteiten regelmatig gecontroleerd. Ze voldoen ook aan de strenge eisen van de EICC/RBA (Responsible Business Alliance) op het gebied van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen.

Naamsbekendheid

Het Philips-merk staat voor betrouwbaarheid en is wereldwijd het meest bekende Nederlandse merk, nr. 57 op de 2021 Interbrand “Best Global Brands” list.

Een breed scala aan mobiele accessoires

Grixx biedt een compleet assortiment mobiele accessoires waarmee u het gebruik van uw mobiele apparaat kunt optimaliseren. Elk product biedt veel waar voor zijn geld en wordt ontwikkeld en geproduceerd met respect voor zowel het milieu, de mensen als de arbeidsomstandigheden.

Het assortiment bevat onder andere koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer!

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de Grixx-producten, wat betekent aluminium connectoren en nylon gevlochten kabels voor duurzaamheid, MFI-certificering en goede normen voor geluidskwaliteit met koptelefoons.

Company Values

  • BSCI

Wij onderschrijven het belang van gelijke en goede arbeidsomstandigheden voor iedereen binnen de productieketen, daarom zijn wij lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Onze producten worden uitsluitend geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de BSCI standaard. Producenten van Grixx producten houden zich aan een gedragscode waaronder een verbod op kinder- en dwangarbeid, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en de vrijheid om lid te zijn van een (vak)bond.

  • Kwaliteit

Er wordt veel aandacht besteed aan productkwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding.

Dit betekent bijvoorbeeld dat al onze Lightning-kabels MFI-gecertificeerd zijn, zodat ze ook na een iOS-update goed blijven werken. De oplaad- en synchronisatiekabels hebben aluminium connectoren en zijn gevlochten nylon, waardoor ze zo duurzaam zijn als kabels maar kunnen zijn.

  • Certificering & wetgeving

Al onze producten worden vervaardigd in fabrieken die voldoen aan alle geldende certificaten en verklaringen. Alle relevante documenten, zoals een CE-conformiteitsverklaring, Rohs-, REACH- en WEEE-verklaringen, blijven gedurende 10 jaar ter inzage.

Een compleet overzicht van al onze Grixx producten vind je op https://www.grixx.eu/